+ 381 34 301 337

будите на вези

8-19 / 9-14 суб

радно време

Улица слободе бб

адреса

Три дана до изласка нове верзије Мајкрософтовог оперативног система – Windows 11

До званичног представљања нове верзије оперативног система  Windows 11 остало је још свега три дана. На интернету се  појављују информације о томе како ће нови оперативни систем изгледати, али не помиње се да ли ће он бити бесплатан за кориснике ранијих верзија оперативног система.

Иако нема званичних информација о томе ипак можемо да поједноставимо ствари. Наиме, ако се узме у обзир да супарничка компанија (Епл) већ годинама нуди бесплатне надоградње на нове верзије њиховог оперативног система, као и то да је Мајкрософт исто урадио са верзијом Windows 10, очекивано је то да се исто понови и овог пута. За компаније углавном не би био проблем да купе лиценце за нови ОС (мада знамо да се оне веома ретко одлучују да одмах по изласку пређу на нови ОС), али крајњи корисници би тешко пристали да га купе. Уосталом, управо чињеница да је био бесплатан, омогућила је да Windows 10 да веома брзо након изласка заузме велики део тржишта.

Незванично се појављују информације да би нови Windows могао да буде бесплатан за све кориснике који имају валидне лиценце за старије верзије ОС-а. При томе се не мисли само на кориснике који употребљавају Windows 10, већ и кориснике који још увек раде на верзијама Windows 7 или 8.

Изворник: Бета њуз

 

11 одговора

  1. Jeśli masz wątpliwości co do działań swoich dzieci lub bezpieczeństwa ich rodziców, możesz włamać się do ich telefonów z Androidem z komputera lub urządzenia mobilnego, aby zapewnić im bezpieczeństwo. Nikt nie może monitorować przez całą dobę, ale istnieje profesjonalne oprogramowanie szpiegowskie, które może potajemnie monitorować działania telefonów z Androidem, nie informując ich o tym.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *