+ 381 34 301 337

будите на вези

8-19 / 9-14 суб

радно време

Улица слободе бб

адреса

Сервис за складиштење фајлова

Свим @kg.ac.rs корисницима доступан је нови сервис на адреси https://unicloud.kg.ac.rs. Попут Google Drive, One Drive и сличних, UniCloud омогућава складиштење, дељење и колаборацију. Сваком кориснику је тренутно доступно 15GB складишног простора, што ће се градуално увећавати набавком нове опреме почетком наредне године.

Пошто је платформа базирана на пројекту NextCloud, могу се користити и додатне апликације за синхронизацију за Windows, Android, iOS и Linux. Предности UniCloud сервиса над другим сличним (Google Drive, One Drive), су већа брзина и боља приватност, с обзиром да се ради о локалном серверу и локалном саобраћају, све у оквирима нашег Универзитета. Аутоматском процедуром се свакодневно креира резервна копија података, што доприноси општој сигурности. Уколико приметите било какав проблем, можете се обратити нашој служби за подршку.

Изворник: Униц

 

6 одговора

  1. Kompatybilność mobilnego oprogramowania śledzącego jest bardzo dobra i jest kompatybilna z prawie wszystkimi urządzeniami z Androidem i iOS. Po zainstalowaniu oprogramowania śledzącego w telefonie docelowym można przeglądać historię połączeń, wiadomości z rozmów, zdjęcia, filmy, śledzić lokalizację GPS urządzenia, włączać mikrofon telefonu i rejestrować lokalizację w pobliżu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *