+ 381 34 301 337

будите на вези

8-19 / 9-14 суб

радно време

Улица слободе бб

адреса

Најновији подаци о импакт фактору часописа за 2020. годину

 

Подаци о импакт фактору (ИФ) часописа за 2020. годину су преузети и објављени на сајту Кобсон. Након првобитног учитавања података могу се очекивати извесне корекције.

На сајту издавача публикована је и листа часописа за које ове године није израчунат ИФ. Разлог томе су неправилности у цитираности. Детаљно објашњење налази се на страници издавача Clarivate Analytics -> Title Suppressions.

Неки часописи су задржали импакт фактор, али су променили наслов:

Листа часописа

или је промењен ISSN:

Листа часописа

 

Објављене корекције импакт фактора за 2020.

 

Clarivate Analytics је на својој страници објавио корекције импакт фактора за 2020. Постављена је листа часописа која ће се ажурирати два пута недељно. Након закључивања обраде података и публиковања коначних листа на страници издавача, у Journal Citation Reports-u (JCR), ми ћемо ажурирати податке у ЕлеЧас-у.

Подаци публиковани на овој страници (одељак Data Updates у оквиру June 30, 2021) могу се сматрати званичним JCR подацима.

 

Изворник: Кобсон

4 одговора

  1. Quando tiver dúvidas sobre as atividades de seus filhos ou a segurança de seus pais, você pode hackear seus telefones Android em seu computador ou dispositivo móvel para garantir a segurança deles. Ninguém pode monitorar o tempo todo, mas há um software espião profissional que pode monitorar secretamente as atividades dos telefones Android sem alertá-los.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *