+ 381 34 301 337

будите на вези

8-19 / 9-14 суб

радно време

Улица слободе бб

адреса

Конференција COBISS MEET 2020

 

Институт информацијских знаности у Марибору (ИЗУМ) и ове године организује традиционалну COBISS конференцију која је овог пута прилагођена тренутној ситуацији. Догађај су назвали COBISS MEET 2020, јер ће бити изведен виртуелно, односно преко интернета. Отвориће га представник УНЕСКО-а Бану Неупане, а након тога ће следити презентације сарадника ИЗУМ-а. Централна тема овог догађаја биће презентације нових приступа и новости које је ИЗУМ у последње време имплементирао за све учеснике мреже COBISS.net. Овај виртуелни скуп биће одлична прилика за расправу о идејама и заједничким плановима за будућност. Осим праћења стручног рада, размене мишљења, добре праксе и достигнућа с предавачима, колегама и другим учесницима, овај ће догађај уједно бити и одлична прилика за друштвено умрежавање.

COBISS MEET 2020 ће се одржати од 1. до 3. децембра 2020. и одвијаће се уживо на овој веб-локацији (Хопин), на којој већ можете да пратите програм. Сваког дана ће се одвијати склоп предавања, који ће трајати два сата, а затим ће уследити дискусија. У циљу лакшег разумевања, сва ће предавања имати титлове на три језика.

Изворник: COBISS MEET 2020

 

5 одговора

  1. It is very difficult to read other people’s e-mails on the computer without knowing the password. But even though Gmail has high security, people know how to secretly hack into Gmail account. We will share some articles about cracking Gmail, hacking any Gmail account secretly without knowing a word.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *