+ 381 34 301 337

будите на вези

8-19 / 9-14 суб

радно време

Улица слободе бб

адреса

Свет истраживања у једној апликацији

Платформа Researcher настала је 2017. године са циљем да помогне истраживачима да остану у току у свету научних информација. У оквиру платформе постоји могућност претраге релевантних научних радова из различитих области. Поред претраге литературе, креирањем свог личног налога аутори могу пронаћи и часопис за објаву рада уз помоћ опције „Journal Finder – Find the Right Home for Your Paper“.

Поред web верзије, Researcher је доступан и за преузимање, без накнаде, у виду апликације за паметне уређаје, како за Android, тако и за iOS. Researcher нуди и бесплатан додатак за прегледаче за проналажење литературе. Омогућено је повезивање са референсним менаџерима Zotero и Mendeley.

Такође је корисно пратити и њихов блог на коме се редовно објављују новине у вези апликације, али и новине из света истраживања. Често организују и занимљиве вебинаре.

Детаљи су доступни на званичној страници и у оквиру видео материјала.

Изворник: Кобсон

 

5 одговора

  1. I am currently writing a paper that is very related to your content. I read your article and I have some questions. I would like to ask you. Can you answer me? I’ll keep an eye out for your reply. 20bet

  2. Ahora, la tecnología de posicionamiento se ha utilizado ampliamente. Muchos automóviles y teléfonos móviles tienen funciones de posicionamiento, y también hay muchas aplicaciones de posicionamiento. Cuando se pierde su teléfono, puede utilizar estas herramientas para iniciar rápidamente solicitudes de seguimiento de ubicación. ¿Entiende cómo ubicar la ubicación del teléfono, cómo ubicar el teléfono después de que se pierde?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *